Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 1600g1977kcal410.1g0g35.2g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g1600g560kcal16g72g8g56g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 144g87kcal7.4g13.7g0.1g0g
Persilja 32g8.7kcal0.4g0.4g0.1g2.6g
Riisi tumma 680g2373kcal47.6g489.6g15.6g27.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g10012kcal963g1151.4g118g171.6g
Valittu annoskoko8880g5006kcal481.5g575.7g59g85.8g
Annoskoko puolitettuna4440g2503kcal240.8g287.9g29.5g42.9g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147