Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g7200g1728kcal86.4g244.8g14.4g151.2g
Voi, 1 tl, 5 g1200g8760kcal12g12g960g0g
Hunaja 480g1586kcal2.4g387.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g24147kcal201.6g1289.2g1948.8g302.4g
Valittu annoskoko8880g12074kcal100.8g644.6g974.4g151.2g
Annoskoko puolitettuna4440g6037kcal50.4g322.3g487.2g75.6g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357