Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 146g101kcal7.4g13.7g0.6g4.5g
Kasvisliemikuutio 8.8g27kcal0.8g1.2g2.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g117g89kcal18.7g1.6g0.8g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1778g459kcal55g37.4g7.4g12.2g
Valittu annoskoko889g230kcal27.5g18.7g3.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna445g115kcal13.8g9.4g1.9g3.1g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234