Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.5g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste150g39kcal1.4g7.2g0.5g3.5g
Peruna, vanha, kuorittu 188g143kcal3.5g29.1g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1779g914kcal68.6g75.4g35.2g11.4g
Valittu annoskoko890g457kcal34.3g37.7g17.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna445g229kcal17.2g18.9g8.8g2.9g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355