Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g3905g4960kcal335.9g777.1g50.8g89.8g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)180g324kcal3.2g6.3g30.6g4.7g
Paseerattu tomaatti rainbow3004g1051kcal30g207.3g15g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton601g961kcal48.1g24g78.1g0g
Oltermanni 9% (Valio)433g908kcal134.1g0g38.9g0g
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon180g415kcal25.2g2.7g32.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 481g1093kcal24.3g84.3g67.7g27.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17784g19484kcal1204.4g2213.8g627.4g248.4g
Valittu annoskoko8892g9742kcal602.2g1106.9g313.7g124.2g
Annoskoko puolitettuna4446g4871kcal301.1g553.5g156.9g62.1g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872