Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2249g541kcal40.7g49.5g6.7g51.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2249g781kcal103g43.4g6.7g55.8g
Broilerisuikale, keskiarvo 1799g2190kcal382.3g0g72g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%900g1169kcal27g18g116.9g0.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 900g2970kcal18g27g314.8g0g
Oliiviöljy 121g1074kcal0g0g121.4g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g675g2631kcal195.7g4g195.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17784g22712kcal1533.4g283.8g1668.4g216.8g
Valittu annoskoko8892g11356kcal766.7g141.9g834.2g108.4g
Annoskoko puolitettuna4446g5678kcal383.4g71g417.1g54.2g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191