Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 6008g2306kcal60.1g414.6g12g150.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g1202g324kcal15.6g57.7g2.4g20.4g
Hunaja 240g794kcal1.2g194.2g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)180g1159kcal28.1g26.1g106.3g12.6g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g1202g3946kcal288.4g0g300.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17784g18121kcal786.8g1385.2g962.4g366.4g
Valittu annoskoko8892g9061kcal393.4g692.6g481.2g183.2g
Annoskoko puolitettuna4446g4530kcal196.7g346.3g240.6g91.6g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756