Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle4772g6204kcal310.2g954.4g143.2g238.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl180g1621kcal0g0g180.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1171g328kcal7g69.6g2.3g29.3g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g72g75kcal5.7g11.7g0.4g1.4g
Korianteri, annos 10g90g18kcal1.8g3.6g0.5g2.7g
Vehnäjauho puolikarkea 879g3015kcal89.5g615.1g10.5g30.8g
Korianteri, tuore, annos 20g810g162kcal16.2g32.4g4.1g24.3g
Sinappi 90g118kcal3.9g12.7g5.4g1.5g
Suola, annos 3g90g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 18g51kcal1.9g7.6g0.4g4.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl180g1621kcal0g0g180.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17784g26716kcal886.4g3466g1056.2g685g
Valittu annoskoko8892g13358kcal443.2g1733g528.1g342.5g
Annoskoko puolitettuna4446g6679kcal221.6g866.5g264.1g171.3g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161