Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1500g361kcal27.2g33g4.5g34.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1500g305kcal9g57g4.5g21g
Kesäkurpitsa zucchini 1500g271kcal8.4g37.5g6g10.5g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g750g900kcal25.5g27g75g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1500g1800kcal34.5g72g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17784g12485kcal688.6g539.4g807.6g162.6g
Valittu annoskoko8892g6243kcal344.3g269.7g403.8g81.3g
Annoskoko puolitettuna4446g3121kcal172.2g134.9g201.9g40.7g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482