Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 1603g1981kcal410.8g0g35.3g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g1603g561kcal16g72.1g8g56.1g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Vesi4809g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 144g87kcal7.5g13.7g0.1g0g
Persilja 32g8.8kcal0.4g0.4g0.1g2.6g
Riisi tumma 681g2377kcal47.7g490.5g15.7g27.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17792g10030kcal964.8g1153.4g118.4g171.8g
Valittu annoskoko8896g5015kcal482.4g576.7g59.2g85.9g
Annoskoko puolitettuna4448g2508kcal241.2g288.4g29.6g43g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147