Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 13g24kcal3.4g0g1.1g0g
Tonnikala vedessä 13g13kcal2.8g0g0.2g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g15g6.1kcal1.4g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.7g1.1kcal0.1g0g0.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki21g12kcal1.8g1g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g17g44kcal5g0.3g2.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.2g25kcal1g0.3g2.3g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]5g20kcal1.1g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g292kcal33.2g4g16.6g0g
Valittu annoskoko89g146kcal16.6g2g8.3g0g
Annoskoko puolitettuna45g73kcal8.3g1g4.2g0g
Arvot/100g100g164kcal18.7g2.2g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716