Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g15g55kcal1.2g12.2g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell19g21kcal4.6g0g0.1g0g
Pesto rosso2.8g8.1kcal0.1g0.1g0.8g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g2.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Findus thai wokkivihannekset19g4.8kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g1.7g1.9kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g197kcal12.4g27.6g3.4g1.8g
Valittu annoskoko89g99kcal6.2g13.8g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna45g49kcal3.1g6.9g0.9g0.5g
Arvot/100g100g111kcal7g15.5g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823