Kukkakaalipyre

Keitä kukkakaali suolaisessa vedessä pehmeähköksi.

Posta vesi , mutta ota siitä talteen noin puolidesiä myöhemmin lisättäväksi.

Muusaa kukkakaalit sauvasekoittimella vähän, lisää voi, ja jatkaa muusaamista, lisää kerma, valkoviinietikka ja valkopippuri.

Lisää välillä keitinlientä tee hieman perunamusia notkempaa, lisää juustoraaste ja muusaa vielä hetki.

Maista vielä suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 37g8.7kcal0.7g0.8g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl7.3g26kcal0.1g0.2g2.8g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa7.3g22kcal1.7g0g1.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g130kcal5g2.2g11g1.6g
Valittu annoskoko89g65kcal2.5g1.1g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna45g33kcal1.3g0.6g2.8g0.4g
Arvot/100g100g73kcal2.8g1.2g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370130