Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.2g0g3.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Punaviini, 12%5.9g4.9kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 14g11kcal0.2g2.4g0g0.4g
Kesäkurpitsa14g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g189kcal13.4g7g10.6g1.6g
Valittu annoskoko89g94kcal6.7g3.5g5.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna45g47kcal3.4g1.8g2.7g0.4g
Arvot/100g100g106kcal7.5g3.9g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267