Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 19g18kcal0.6g3.7g0.1g0.2g
Paistijauheliha 10%19g32kcal3.8g0g1.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g201kcal15.6g11.2g10.4g0.4g
Valittu annoskoko89g101kcal7.8g5.6g5.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna45g50kcal3.9g2.8g2.6g0.1g
Arvot/100g100g113kcal8.8g6.3g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201598