Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha24g39kcal4.5g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1g2.9kcal0.2g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )24g82kcal4.2g13.8g0.9g1.4g
Rypsiöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g273kcal18.8g28.2g8.8g2.8g
Valittu annoskoko89g137kcal9.4g14.1g4.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna45g68kcal4.7g7.1g2.2g0.7g
Arvot/100g100g153kcal10.5g15.8g4.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881