Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl32g110kcal4.4g0.2g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g12g9kcal0.7g1.3g0g0g
Piparjuuri, annos 10g1.7g0.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 8.7g34kcal0.2g0.2g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g318kcal11.2g5.4g27.6g0.8g
Valittu annoskoko89g159kcal5.6g2.7g13.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna45g80kcal2.8g1.4g6.9g0.2g
Arvot/100g100g179kcal6.3g3g15.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940