Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)30g7.5kcal0.3g1.7g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.5g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g71kcal6.4g4.4g3g1g
Valittu annoskoko89g36kcal3.2g2.2g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna45g18kcal1.6g1.1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g40kcal3.6g2.5g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139