Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 37g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 18g39kcal3.1g0g3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)8.1g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kesäkurpitsa13g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour4.4g13kcal0.1g0.2g1.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa8.8g26kcal2g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g188kcal11.6g5.6g13g1.8g
Valittu annoskoko89g94kcal5.8g2.8g6.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna45g47kcal2.9g1.4g3.3g0.5g
Arvot/100g100g106kcal6.5g3.1g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148