Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 66g18kcal0.8g2.7g0.1g1.4g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Voi 40% rasvaa 0.9g3.5kcal0g0g0.4g0g
Piirakkataikina Sunnuntai19g69kcal0.9g6g4.7g0.4g
Siirappi, tumma1.4g4.5kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g193kcal3.4g19.6g10.4g3.6g
Valittu annoskoko89g96kcal1.7g9.8g5.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna45g48kcal0.9g4.9g2.6g0.9g
Arvot/100g100g108kcal1.9g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903