Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.5g4.8kcal0.2g0.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Ketsuppi, Felix1.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle15g20kcal1g3g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g263kcal26.4g7.6g14.2g1.4g
Valittu annoskoko89g132kcal13.2g3.8g7.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g66kcal6.6g1.9g3.6g0.4g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.3g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630