Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 49g8.9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g21g20kcal4.2g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ranskankerma, Ingman7g19kcal0.2g0.3g2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g114kcal9.4g4g6.6g0.8g
Valittu annoskoko89g57kcal4.7g2g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna45g29kcal2.4g1g1.7g0.2g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.2g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080