Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali21g4.4kcal0.3g0.7g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.5g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g13g0.7kcal0g0g0.1g0g
Siirappi, tumma2.6g8.3kcal0g1.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g90kcal6.8g6.6g4g1.4g
Valittu annoskoko89g45kcal3.4g3.3g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g23kcal1.7g1.7g1g0.4g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264067