Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g24g18kcal0.5g0.1g1.7g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 16g19kcal0.5g0.7g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g95kcal2.8g5.4g6.6g0.8g
Valittu annoskoko89g48kcal1.4g2.7g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna45g24kcal0.7g1.4g1.7g0.2g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612