Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell31g35kcal7.2g0g0.7g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g2.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka11g7.2kcal0.4g1.1g0.1g0.3g
Makaroni, keitetty, suolaa 42g40kcal1.3g8.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g166kcal17.8g18.8g1.8g1.4g
Valittu annoskoko90g83kcal8.9g9.4g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g41kcal4.5g4.7g0.5g0.4g
Arvot/100g100g93kcal9.9g10.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566