Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai28g104kcal1.4g9g7g0.6g
Pinaattipakaste 150g11g1.5kcal0.2g0g0.1g0.1g
Parsakaali brokkoli 11g3.7kcal0.5g0.2g0g0.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 14g42kcal2.5g0.2g3.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots3.5g22kcal1g0.5g1.9g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 14g12kcal0.4g0.6g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g391kcal13.8g21g28.2g2.2g
Valittu annoskoko89g195kcal6.9g10.5g14.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna45g98kcal3.5g5.3g7.1g0.6g
Arvot/100g100g219kcal7.7g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218