Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g28g6.7kcal0.3g1g0.1g0.6g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g7g25kcal0.4g5.3g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g113kcal6g15.2g2.6g1.6g
Valittu annoskoko89g57kcal3g7.6g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna45g28kcal1.5g3.8g0.7g0.4g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943