Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka3.8g15kcal0.2g3.1g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 28g11kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Maito, Kevyt19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.8g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g137kcal8.8g11.8g5.4g1.4g
Valittu annoskoko90g68kcal4.4g5.9g2.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g34kcal2.2g3g1.4g0.4g
Arvot/100g100g76kcal4.9g6.6g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339