Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 7g22kcal1.7g3.2g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juuriselleri 10g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Herne, pakaste (rainbow)14g12kcal0.8g2.1g0g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl14g12kcal0.2g0.6g1g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g3.5g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g115kcal7g13.2g3g2.8g
Valittu annoskoko90g57kcal3.5g6.6g1.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna45g29kcal1.8g3.3g0.8g0.7g
Arvot/100g100g64kcal3.9g7.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520