Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha39g66kcal7.5g0g3.9g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)11g7.3kcal0.4g0.5g0.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g4.2g14kcal0.4g2.2g0.3g0.4g
Omena, ulkomainen, kuorittu 11g5kcal0g1.1g0g0.2g
Sipuli 8.5g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g5.9g5.3kcal0.9g0g0.2g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g8.5g24kcal1.6g0g1.9g0.1g
Siirappi 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g248kcal21.8g9g13.4g1.6g
Valittu annoskoko90g124kcal10.9g4.5g6.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna45g62kcal5.5g2.3g3.4g0.4g
Arvot/100g100g139kcal12.2g5g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706