Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis67g75kcal14.7g0g2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4.2g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 17g37kcal2.9g0g2.8g0g
Mustapippuri 2.1g5.8kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g240kcal35.8g2.6g10g1.6g
Valittu annoskoko90g120kcal17.9g1.3g5g0.8g
Annoskoko puolitettuna45g60kcal9g0.7g2.5g0.4g
Arvot/100g100g134kcal20g1.5g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524