Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g35g60kcal7g0g3.5g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g28g46kcal2.2g8.6g0.3g0.8g
Kananmuna kuoreton 7.3g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 17g11kcal0.5g0.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g254kcal21.2g19g10.4g1.6g
Valittu annoskoko90g127kcal10.6g9.5g5.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna45g64kcal5.3g4.8g2.6g0.4g
Arvot/100g100g142kcal11.8g10.6g5.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759