Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 20g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)16g13kcal1g2.5g0g0.8g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 16g21kcal0.4g3.8g0.4g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g138kcal9g15.6g4.2g3.4g
Valittu annoskoko89g69kcal4.5g7.8g2.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna45g35kcal2.3g3.9g1.1g0.9g
Arvot/100g100g77kcal5g8.7g2.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530