Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 7.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana 7.2g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 10g7.8kcal0.2g1.6g0g0.3g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 33g39kcal4.7g0g2.2g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.4g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g7g22kcal1g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g157kcal12.6g5g9.2g1.4g
Valittu annoskoko90g78kcal6.3g2.5g4.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g39kcal3.2g1.3g2.3g0.4g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938