Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Viinietikka balsami9g3.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow19g169kcal0g0g18.8g0g
Silakkafilee 56g81kcal9g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g542kcal18g9.2g47.6g0g
Valittu annoskoko90g271kcal9g4.6g23.8g0g
Annoskoko puolitettuna45g136kcal4.5g2.3g11.9g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794