Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)14g2.8kcal0g0.9g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)28g252kcal0g0g27.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton14g3kcal0g0.2g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g2.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Basilika, tuore 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g523kcal0.2g3.4g55.6g0g
Valittu annoskoko90g262kcal0.1g1.7g27.8g0g
Annoskoko puolitettuna45g131kcal0.1g0.9g13.9g0g
Arvot/100g100g291kcal0.1g1.9g31g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423