Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)13g16kcal2.2g0.3g0.8g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g4.2g6.7kcal0.3g0.2g0.5g0.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g4.2g7.1kcal0.1g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g104kcal6.4g9.6g4g1.4g
Valittu annoskoko90g52kcal3.2g4.8g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g26kcal1.6g2.4g1g0.4g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964