Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)11g6.6kcal0.1g0.5g0.4g0g
Ruokakerma ingman 5%8.7g7.4kcal0.3g0.5g0.4g0g
Rainbow perunasipulisekoitus44g28kcal0.7g6.6g0g0.6g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit26g58kcal3.9g0.7g4.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana179g201kcal10g16.8g10.2g1.2g
Valittu annoskoko90g100kcal5g8.4g5.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna45g50kcal2.5g4.2g2.6g0.3g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.4g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167