Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman133g227kcal16g0g13.3g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 33g7.6kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Palsternakka 50g32kcal0.3g5.9g0.2g2.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Juuriselleri 46g14kcal0.6g2.1g0.1g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g67g40kcal1g8.7g0.1g0.6g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.7g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g2.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1780g679kcal38g41.8g28.2g12.6g
Valittu annoskoko890g339kcal19g20.9g14.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna445g170kcal9.5g10.5g7.1g3.2g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512