Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1334g2268kcal160.1g0g133.4g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Vesi5002g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 334g76kcal6g8g0.7g7g
Palsternakka 500g318kcal2.5g59g2g22.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.7g6.9kcal0.5g1.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Juuriselleri 457g144kcal5.7g21g0.9g14.2g
Peruna, keskikokoinen 60g667g400kcal10g86.7g0.7g6g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi6.7g22kcal0.3g1g1.9g0g
Maustepippuri, annos 1g27g0.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17800g6785kcal379.4g417.2g282g125.2g
Valittu annoskoko8900g3393kcal189.7g208.6g141g62.6g
Annoskoko puolitettuna4450g1696kcal94.9g104.3g70.5g31.3g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512