Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai2793g10336kcal139.7g893.9g698.4g55.9g
Pinaattipakaste 150g1048g147kcal19.9g4.2g5.2g13.6g
Parsakaali brokkoli 1048g367kcal48.4g20.4g3.1g26.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1397g4177kcal251.4g16.8g349.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots349g2165kcal101.3g45.4g192g12.9g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1397g1201kcal43.3g61.5g83.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu838g1056kcal92.2g2.5g75.4g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g38898kcal1392.4g2089.4g2814.2g217.2g
Valittu annoskoko8904g19449kcal696.2g1044.7g1407.1g108.6g
Annoskoko puolitettuna4452g9725kcal348.1g522.4g703.6g54.3g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218