Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen4196g5454kcal713.3g83.9g344g4.2g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1399g196kcal26.6g5.6g7g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu47g49kcal3.7g7.6g0.3g1g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g2331g6293kcal256.4g1118.8g69.9g4.7g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 932g637kcal14g39.2g46.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g25259kcal2028g2510.2g935.6g19.8g
Valittu annoskoko8904g12629kcal1014g1255.1g467.8g9.9g
Annoskoko puolitettuna4452g6315kcal507g627.6g233.9g5g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902