Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit3360g6955kcal504g70.6g510.7g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)2184g874kcal37.1g179.1g2.2g30.6g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g1680g5880kcal218.4g1209.6g20.2g38.6g
Juustodippi, Pirkka 300g1680g2184kcal52.1g28.6g206.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g31786kcal1623.2g2975.8g1479.4g138.4g
Valittu annoskoko8904g15893kcal811.6g1487.9g739.7g69.2g
Annoskoko puolitettuna4452g7946kcal405.8g744g369.9g34.6g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217