Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr35g98kcal2.8g3.3g8.4g0.6g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 700g2230kcal170.7g319.9g13.3g62.3g
Sipuli (kuorittu)574g155kcal7.5g27.6g1.1g9.8g
Juuriselleri 945g297kcal11.8g43.5g1.9g29.3g
Herne, pakaste (rainbow)1400g1190kcal84g210g0g43.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1400g1190kcal19.6g61.6g98g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g350g525kcal63g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g11371kcal718.8g1331.8g308.4g290.8g
Valittu annoskoko8904g5685kcal359.4g665.9g154.2g145.4g
Annoskoko puolitettuna4452g2843kcal179.7g333g77.1g72.7g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520