Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3927g6520kcal746.2g0g392.7g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)1122g729kcal35.9g53.9g39.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g421g1347kcal37.9g218.8g25.2g37.9g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1122g501kcal2.1g105.7g1.1g20.2g
Sipuli 842g255kcal10.5g40.4g1.7g14.3g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g589g524kcal88.4g2.9g17.7g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g842g2356kcal159.9g0g193.6g8.4g
Siirappi 39g118kcal0g29.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g24701kcal2161.8g901.6g1342.6g161.6g
Valittu annoskoko8904g12351kcal1080.9g450.8g671.3g80.8g
Annoskoko puolitettuna4452g6175kcal540.5g225.4g335.7g40.4g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706