Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Sipuli (kuorittu)312g84kcal4.1g15g0.6g5.3g
Valkosipuli 108g117kcal8.5g17.6g0.6g2.3g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g20g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g28g13kcal0.3g2.7g0.1g0.5g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g4000g2840kcal64g640g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17816g15404kcal1217.8g1350.6g570.6g16.2g
Valittu annoskoko8908g7702kcal608.9g675.3g285.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna4454g3851kcal304.5g337.7g142.7g4.1g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673