Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)225g1619kcal0g0g179.9g0g
Sokeri 215g873kcal0g214.9g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g62g105kcal9.3g0g7.4g0g
Siirappi, tumma10g32kcal0g7.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g54kcal0g13.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta366g1316kcal47.5g255.8g7.7g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g8000kcal113.6g983.2g390g25.6g
Valittu annoskoko891g4000kcal56.8g491.6g195g12.8g
Annoskoko puolitettuna446g2000kcal28.4g245.8g97.5g6.4g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740