Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 351g563kcal105.9g0g15g0g
Hunaja5g17kcal0.1g4.1g0g0g
Sinappi 5g6.6kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Oliiviöljy 25g222kcal0g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g1788kcal218.6g43g81.8g13g
Valittu annoskoko891g894kcal109.3g21.5g40.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna446g447kcal54.7g10.8g20.5g3.3g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113