Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g112g146kcal5g24.6g2.8g2.2g
Peruna, keskikokoinen 60g2000g1200kcal30g260g2g18g
Keittojuures, Pirkka800g200kcal8g36g2.4g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g1200g1104kcal228g0g12g0g
Tomaattipyree, Pirkka280g230kcal9.5g53.2g2.8g2.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen500g100kcal3g19g1.5g7g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g720g475kcal108g0g5g0g
Ruohosipuli, tuore80g22kcal1.1g3g0.5g0.9g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17832g6974kcal786g794.6g58.2g64g
Valittu annoskoko8916g3487kcal393g397.3g29.1g32g
Annoskoko puolitettuna4458g1744kcal196.5g198.7g14.6g16g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514