Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 399g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Jauheliha, sika-nauta 133g295kcal23.3g0g22.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g659kcal4g6g69.9g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)27g21kcal0.9g5.1g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa67g200kcal15.3g0g15.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g67g186kcal12.6g0g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1784g3003kcal149.2g37.8g247.8g20g
Valittu annoskoko892g1502kcal74.6g18.9g123.9g10g
Annoskoko puolitettuna446g751kcal37.3g9.5g62g5g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366